Výzvy školská jedáleň
Nadpis
Číslo Dátum
Názov výzvy
Predpokladaná lehota na dodanie alebo dokončenie predmetu zákazky
Úplné znenie výzvy
Poznámka
Vyhodnotenie
20.12.2013
Výzva na predkladanie ponúk „Mrazená hydina, ryby, mrazená zelenina“
od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h.
UKONČENÉ
Výsledok tu: Mrazena_hydina_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013
Výzva na predkladanie ponúk „Mäso, mäsove vyrobky“ od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Maso.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu: Maso_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Mlieko, mliečne výrobky“ od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Mlieko.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu: Mlieko_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Zemiaky" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Zemiaky.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu: Zemiaky_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Chlieb,pečivo" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Chlieb.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h UKONČENÉ
Výsledok tu: Chlieb_pecivo_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Zelenina_sterilizovaná" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Zelenina_sterilizovana.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h UKONČENÉ
Výsledok tu: Zelenina_sterilizovana_vysledok.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Hrubý_tovar" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Hruby_tovar.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h UKONČENÉ
Výsledok tu: Hruby_tovar_vyhodnotenie.pdf
20.12.2013 Výzva na predkladanie ponúk „Ovocie_a_zelenina od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2014.
vyzva_sj_Ovocie_a_zelenina.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 30.12.2013 do 10.00 h UKONČENÉ
Výsledok tu: Ovocie_zelenina_vyhodnotenie.pdf
2546/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Ovocie_a_zelenina od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2018
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_zelenina_ovocie_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:ovocie_zelenina_2015.pdf
2547/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Hrubý_tovar" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2018
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_hruby_tovar_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:hruby_tovar_2015.pdf
11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Zelenina_sterilizovaná" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2018
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_sterilizovana_zelenina_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tusterilizovana_2015.pdf
2551/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Zemiaky" od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2018
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_zelenina_ovocie_2015%281%29.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:ovocie_zelenina_2015.pdf
2548/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Mrazená hydina, ryby, mrazená zelenina“ od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2018
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_hydina_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:mrazena_hydina_ryby_zelenina_2015.pdf
2549/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Mlieko, mliečne výrobky“ od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2017
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_mlieko_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:mlieko_mliecne_2015.pdf
2545/2014 11.12.2014 Výzva na predkladanie ponúk „Mäso, mäsove vyrobky“ od účinnosti zmluvy do
31. decembra 2016
http://zspionierka.edupage.org/zmluvy/vyzva_maso_2015.pdf Uplynutie lehoty na predkladanie ponúk dňa 18.12.2014 do 10.00 h. UKONČENÉ
Výsledok tu:maso_2015.pdf